Bonocchio Vision Care Center (Bonocchio betekent “goede ogen” in het Italiaans) is een dynamische optiekzaak in Den Haag.  Wij bieden u de service en kwaliteit die een speciaal optiekzaak u biedt, maar dan met betaalbare A-merken monturen en glazen. Ons motto: wij bieden zeer klantgerichte, custom-made, professionele en persoonlijke eyecare service.  Met andere woorden: “Your satisfaction is our reputation”.

Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers zoals dat bij veel opticiens wel het geval is. Wij zoeken namelijk altijd naar het beste product dat bij u het beste resultaat geeft, wij zijn daarom ook helemaal vrij om bijvoorbeeld te kunnen kiezen welk merk contactlenzen of brilleglas voor uw ogen het beste zijn, uiteraard doen wij dit ten alle tijde in samenspraak met u.

Eigenaar Kim Bing Chung (ANVC en BCLA member) is gespecialiseerd in hoge sterktes al dan niet gecombineerd met prismatische correcties  en contactlensaanpassingen waaronder de ortho-k lenzen -meer bekend als de nachtlens- waarmee men bij kinderen de progressie van bijziendheid deels kunnen afremmen. De heer Kim Bing Chung spreekt naast Nederlands en Engels, vloeiend Mandarijn, Cantonees en Hakka Chinees. Hij heeft ook nauwe contacten met Chinese maatschappelijke organisaties en helpt hiermee op locatie Chinese ouderen in Chinese bejaardentehuizen. Verder heeft hij naast een lange ervaring in de optiek in Nederland ook ervaringen opgedaan in de Volksrepubliek China en Aruba.

Onze kenmerken op een rijtje:

●Breed assortiment van optische producten waaronder monturen, zonnebrillen, glazen, harde en zachte contactlenzen, contactlensvloeistoffen en accessoires
●Een meer betaalbare prijs dan onze concurrenten kunnen aanbieden
●De nieuwste vorm van corneatopografie m.b.v. een topograaf voor zeer nauwkeurige aanpassingen van tailor-made contactlenzen waaronder de Nachtlens® (Ortho-K lens) en SynergEyes lenzen voor bijvoorbeeld oogafwijkingen zoals Keratoconus.
●We gebruiken uitsluitend state-of-the-art instrumenten
●We gebruiken een meetunit waarbij de stoel verrijdbaar is waardoor mensen met een rolstoel in hun rolstoel kunnen blijven zitten
●1 uur service voor voorraad glazen -
In onze open werkplaats waar wij zelf glazen inslijpen m.b.v. een computergestuurde slijpunit kunnen wij zeer snel en vooral accuraat een bril monteren. We kunnen zelfs vanuit onze A-merk voorraad glazen (indien uw sterkte op voorraad) vaak u een bril met enkelvoudige sterkte binnen een uur leveren zonder enige concessies te doen in de kwaliteit. Indien u er interesse voor heeft, kunt u meekijken hoe wij een bril monteren.
●Randloze Brillen (Glasbrillen)-
Verder kunnen wij randloze brillen in elke vorm naar wens (ook uw eigen ontwerp) voor u vervaardigen waarbij de mogelijkheid bestaat eerst een demolens te maken zodat u kunt zien hoe de uiteindelijke vorm eruit gaat zien.

OOGZORG
Copyright (c) 2013 BONOCCHIO VISION CARE CENTER All rights reserved.