Zonnebrillen kunnen modisch zijn en perfect bij de individuele uitstraling passen. En natuurlijk met een goede bescherming tegen schadelijke UV-straling. Bijna alle merkzonnebrillen kunnen tegenwoordig voorzien worden van zonneglazen in je eigen sterkte. Zoals standaard zonneglazen of juist glazen met iets extra’s. Bijvoorbeeld een mooie ontspiegeling of een polarisatiefilter dat schitteringen tegenhoudt. Zonnebrillen op sterkte zijn er met enkelvoudige glazen voor veraf óf dichtbij, of multifocale glazen waarmee je op alle afstanden goed kunt zien.

10 tips voor het zonnebrillenseizoen 2014

1. Overgrote vintage zonnebrillen maken langzaam plaats voor kleinere, ronde retromodellen.  We kunnen nog volop genieten van de echte flowerpower en de terugkeer van de hippietrend.
2. Een superleuke trend is de terugkeer van modellen uit de jaren vijftig en zestig. Veel merken brengen deze klassieke modellen weer terug.
3. Zelfs de new classics zonnebrillen - de ‘cateye’ stijl van wijlen Koningin Juliana of Marilyn Monroe – winnen terrein.
4. Ook de nerd-bril blijft cool. Met een knipoog naar de helden van toen, zoals Buddy Holly en Andy Warhol.
5. De all-time-high pilotenbril, anno 1937, is en blijft een topper, ook gedragen door onze eigen Prins Bernhard. De grote, druppelvormige glazen beschermen optimaal.
6. In veel zonnebrillen is het merkteken oftewel logo geraffineerd verwerkt, waarmee de bril niets verliest aan glans, maar is wel een minder opvallend uithangbord geworden als het gaat om grote merknamen en logo’s.
7. Grote modemerken vullen hun assortiment aan met vrolijke, frisse en fel gekleurde brillen. Mooi is de toepassing van verschillende kleuren voor de buitenkant en de binnenkant.
8. Hallo girls en ladies! Kiezen jullie ook voor stoere en grote zonnebrillen van kunststof? Juist in Nederland, waar casual en jeans de boventoon voeren is zo’n stoere look helemaal op zijn plaats.
9. De meest voorkomende materialen in de zonnebrillencollecties van dit jaar zijn natuurlijk metaal en kunststof. Maar ook andere materialen als stof, leer, hout en rubber doen het goed in de nieuwste collecties.

10.De betere merken blinken uit in het maken van comfortabele, ergonomisch verantwoorde brillen. Dit zie je terug in ultralichte materialen als titanium en inventieve scharnierconstructies.

PRODUCTEN
Copyright (c) 2013 BONOCCHIO VISION CARE CENTER All rights reserved.